ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/19/2020 05:41:21 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Visita institucional a les obres de reparació del ferm a la rotonda de la carretera BV-2002
L'obra és complexa perquè cal instal·lar un nou tub soterrat per conduir les aigües del canal de la Dreta

09/23/2020

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el president delegat de l'Àrea d'Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, han visitat aquest dimecres, dia 23 de setembre, les obres que es realitzen a la zona de la rotonda de la carretera BV-2002, al terme municipal de Sant Boi.

Els treballs, iniciats per la Diputació de Barcelona a l'agost, permetran reparar la calçada, que va patir un esfondrament. La causa d'aquesta incidència va ser un esfondrament previ a la infraestructura de conducció de les aigües del canal de regants de la Dreta, que passa per sota de la BV-2002 en aquest punt. És necessari, per tant, construir un nou tub de conducció soterrat, paral·lel a l'actual.

A causa de la complexitat de les obres, l'actuació es perllongarà durant un total de sis mesos. Durant aquest temps, es mantindrà la connectivitat de la carretera. Malgrat que la rotonda està inhabilitada provisionalment, els vehicles poden circular per la carretera en ambdòs sentits de la marxa.

L'execució de l'obra s'aprofitarà per millorar la connexió entre la carretera i la trama urbana de Sant Boi, mitjançant l'ampliació d'una vorera a la banda del complex hospitalari per facilitar el pas de vianants.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades