ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/07/2021 11:33:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Programa Futur ofereix ajuts per impulsar negocis de microempreses i autònoms a Sant Boi
L'Ajuntament subvenciona projectes de transformació digital, transició ecològica, diversificació i millora de la salut i la seguretat laboral

09/24/2020

Les microempreses i les persones de Sant Boi que treballen en règim d’autònoms tenen temps fins al 31 d'octubre per sol·licitar una subvenció del Programa Futur. Aquesta iniciativa municipal ofereix suport econòmic a projectes que tinguin com a objectiu adequar els negocis locals a les noves necessitats del mercat generades per la COVID-19. El Programa Futur forma part del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

Tramitar sol·licitud

Les ajudes previstes són per a actuacions de millora o diversificació realitzades durant 2020 que suposin un salt qualitatiu en el desenvolupament de l'activitat, ja sigui industrial, comercial, de restauració... L'import de la subvenció ascendeix al 70% del cost del projecte, fins a un màxim de 3.000 euros i a partir d'una inversió mínima de 500 euros.

Dintre d'aquest marc general, es prioritzen quatre tipologies de projectes: transformació digital, transició ecològica , millora i diversificació d'activitats i millora de la seguretat i la salut laboral (en especial, plans específics per adaptar-se a les mesures preventives de la COVID-19).

S'hi poden acollir les persones de la ciutat que treballen en règim d'autònoms i les microempreses (és a dir, empreses amb una plantilla màxima de 10 persones i una facturació inferior a 1 milió d'euros).

En un primer termini, entre els mesos de juny i juliol, el Programa Futur va atorgar ajuts econòmics a 54 projectes, per un valor global de 120.000 euros. Ara és obert el segon termini de sol·licituds, amb una dotació pressupostària de 80.000 euros.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades