ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/13/2021 05:15:34 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi inicia el curs escolar amb mesures de suport de l'Ajuntament per a una tornada segura a les aules
Durant els pròxims dies es repartiran 5.300 mascaretes per a l'alumnat de totes les escoles del municipi

09/14/2020

Més d'11.000 alumnes d'Educació Infantil, Primària i ESO inicien a Sant Boi aquest dilluns, dia 14 de setembre, el curs escolar 2020-21. Perquè l'activitat educativa es pugui desenvolupar en entorns segurs i amb la màxima normalitat, l'Ajuntament acompanya la comunitat educativa amb un conjunt de mesures de suport.

La neteja de les aules i els espais escolars s'intensificarà i s'evitarà la recollida de residus durant els horaris d'entrada i sortida als centres educatius. El camí d'entrada a escoles i instituts s'ha senyalitzat amb icones de color blanc que indiquen el sentit de la marxa i ordenen l'entrada i sortida de les instal·lacions.

Amb el mateix objectiu, a l'entorn dels centres educatius s'han adequat i pacificat alguns carrers i s'han previst mesures per facilitar l'aparcament temporal i evitar problemes de mobilitat.

Durant els pròxims dies es repartiran 5.300 mascaretes reutilitzables a tots els nens i totes les nenes d'entre 6 i 12 anys i, més endavant, també a l'alumnat de secundària.

L'Ajuntament ha elaborat un decàleg amb recomanacions per ajudar els centres educatius a evitar la propagació del virus i mantenir la presencialitat a les aules.

Pla de xoc amb una inversió de 700.000 euros

A més d'aquestes mesures, l'Ajuntament ha posat en marxa un pla de xoc amb una assignació pressupostària de 700.000 euros. Aquest pla preveu mesures extraordinàries de suport que aprofiten els recursos del territori per ajudar les famílies i la comunitat educativa en el moment actual. Alhora, tindran un impacte en l'activitat econòmica i permetran crear nous llocs de treball per a persones joves de la ciutat.

Són mesures com una convocatòria d'ajuts en forma de targetes moneder per adquirir material escolar i altres productes a botigues de la ciutat, la contractació laboral de joves per ajudar les escoles en les tasques d'adaptació a les necessitats de la COVID-19 o un servei d'atenció a domicili per proporcionar suport d'urgència a les famílies si un fill o una filla manifesta símptomes de la malaltia en horari escolar.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades