ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/26/2021 06:26:54 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Constituït el grup promotor del Pacte de ciutat per a un nou impuls social i econòmic de Sant Boi
Hi són representats els grups polítics municipals i agents locals dels àmbits econòmic, social, sindical, sanitari i de la recerca

10/06/2020

Aquest dimarts, dia 6 d'octubre, s'ha constituït a Can Massallera el grup promotor del Pacte de ciutat per a un nou impuls social i econòmic de Sant Boi. En formen part les forces polítiques municipals i entitats i institucions locals dels àmbits econòmic, social, sindical, sanitari i de recerca.

La presència de l' àmbit polític es concreta en l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i representants dels 5 grups municipals: PSC, Ciutadans, ERC, Sant Boi en Comú i Podem-EU.

Tretze entitats i institucions locals formen part també del grup promotor. De l' àmbit econòmic , Sant Boi Comerç, Sant Boi Empresarial, PIMEC, AEBALL i la Cooperativa Agrària Santboiana; de l' àmbit socioeconòmic , UGT Baix Llobregat i CCOO Baix Llobregat; de l' àmbit social , la Fundació Marianao, l'Esplai Eixida i el Centre Obert Don Bosco; de l' àmbit sanitari , el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni CASM; i de l' àmbit de la recerca , el Centre d'Estudis Santboians La Rutlla.

La constitució del grup promotor és el pas decisiu per dur a la pràctica el Pacte de ciutat que totes les forces polítiques municipals van suscriure de manera unànime. L'objectiu compartit és unir els esforços de tota la ciutat per combatre els efectes socials i econòmics de l'emergència sanitària.

A partir d'ara, el grup promotor definirà els principals eixos d'actuació del pacte, traduirà els seus continguts a mesures concretes i farà el seguiment de com s'executen. Per desenvolupar el Pacte es crearan grups de treball oberts a la participació d'agents socials i econòmics de la localitat.

El Pacte de Ciutat treballarà per establir unes bases sòl·lides de benestar i creixement col·lectiu, amb una doble dimensió social i econòmica , que permetin a les famílies, comerços i empreses de la ciutat refer els seus projectes.

El document del Pacte identifica inicialment quatre palanques de transformació per afermar aquestes bases: la digitalització, la innovació, la sostenibilitat i la salut i la cultura de la cura.

Nota de premsa Aprovació del Pacte de Ciutat

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades