ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 07:56:33 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Gasol Foundation i Coboi lab llancen el cicle virtual 'Esmorzars científics'.
Les sessions divulgaran coneixement científic sobre hàbits saludables i obesitat infantil

09/21/2020

Amb l'objectiu de divulgar coneixement científic sobre hàbits saludables, l'Ajuntament de Sant Boi -mitjançant el laboratori públic d'innovació social Coboi lab- i la Gasol Foundation sumen forces per crear els 'Esmorzars científics'.

Són unes jornades en format 100% virtual, amb accés gratuït, que es dividiran en dues parts: una ponència científica (sobre temàtiques relacionades amb hàbits de salut, des d'una perspectiva científica) i un debat obert en què l'audiència tindrà l'oportunitat d'interactuar i fer preguntes mitjançant preguntes escrites a temps real.

Per què els 'Esmorzars Científics'?

Aquesta iniciativa neix de la voluntat compartida per l'Ajuntament i la Gasol Foundation de generar coneixement i sensibilitzar la població respecte a la importància de seguir un estil de vida saludable.

L'Ajuntament ha apostat des de fa anys per potenciar i promoure estratègicament la ciutat com un entorn/territori sostenible i saludable. La Gasol Foundation, amb seu a Sant Boi, té com a missió reduir les xifres d'obesitat infantil mitjançant la promoció de l'esport i l'activitat física, una alimentació saludable, les hores i la qualitat de la son i l'equilibri emocional d'infants, joves i les seves famílies.

A qui es destinen?

Els 'Esmorzars Científics', que comptaran amb la presència de científics i científiques de primer nivell, s'adrecen a persones interessades a millorar els seus estils de vida i aprofundir en temes de salut i hàbits saludables des d'una perspectiva científica basada en la divulgació.

La primera sessió tindrà lloc el divendres 2 d'octubre. Amb el títol 'Les claus per canviar els hàbits de salut ', serà conduïda pel dr. Santi F. Gómez, responsable de Programes de la Gasol Foundation, i Clara Homs, tècnica de la mateixa entitat. L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la directora executiva de la Gasol Foundation, Cristina Ribes, presentaran l'acte.

Inscripcions (gratuïtes)

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades