ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/31/2021 01:28:14 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament cedeix espais municipals per a la campanya de vacunació de la grip
La col·laboració ajudarà a facilitar l'atenció sanitària als centres d'assistència primària (CAP)

10/14/2020

L'Ajuntament col·laborarà amb els centres d'assistència primària (CAP) de Sant Boi per facilitar que la campanya anual de vacunació de la grip es dugui a terme a la ciutat amb la màxima eficàcia i eficiència. La campanya es posarà en marxa amb caràcter general el pròxim dilluns dia 19 d'octubre (demà dijous, dia 15 d'octubre, en el cas del CAP Montclar).

La col·laboració oferta per l'Ajuntament a l'Institut Català de la Salut (ICS) es concretarà en accions diferents segons les necessitats específiques de cada centre, amb l'objectiu prioritari de facilitar l'atenció sanitària als CAP.

La principal necessitat dels CAP per a aquesta campanya és comptar amb espais alternatius a les seves instal·lacions. Per això, les vacunes corresponents al CAP Montclar i al CAP Vinyets s'administraran a dos espais municipals. Les del CAP Montclar, al Casal de Marianao (c/ Miquel, 2), i les del CAP Vinyets al Casal Municipal de la Gent Gran (Bonaventura Aribau, 10-12).

Per atendre les vacunacions del CAP Molí Nou, el voluntariat de Protecció Civil muntarà carpes provisionals a l'exterior adjacent a aquest centre. El CAP Camps Blancs administrarà les vacunes a les seves pròpies instal·lacions, tot i que amb el suport de personal municipal en la gestió dels accessos.

Els equips d' agents municipals de salut i voluntariat de Protecció Civil col·laboraran amb el personal sanitari durant la campanya de vacunacions de la grip, que es dirigeix a tota la població però especialment als col·lectius més vulnerables (majors de 60 anys i col·lectius d'alt risc).

Millor amb cita prèvia

Per facilitar la gestió del servei, és preferible que les persones que vulguin vacunar-se sol·licitin cita prèvia a la pàgina web de l' Institut Català de la Salut o mitjançant La Meva Salut . També es pot fer servir el telèfon 93 326 89 01.S'ofereixen horaris de matí i de tarda.

Dispositiu per a proves PCR a l'Olivera

L'Ajuntament també ha cedit temporalment al Servei Català de Salut unes dependències a la planta baixa de l'edifici L'Olivera per a la realització de proves diagnòstiques PCR. Aquestes proves, que ja es realitzen en aquest equipament municipal des del 5 d'octubre, es practiquen exclusivament a contactes estrets de casos positius, sempre programades prèviament pels CAP amb cita prèvia.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades