CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 06:19:05 PM
reactivem
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Altaveu clàssic, nova proposta musical de la ciutat per a la temporada d'hivern
Centrat en la música clàssica, és una programació vinculada al Festival Altaveu

11/16/2021

El 19 de novembre s'estrena Altaveu clàssic , una nova proposta per a la temporada d'hivern centrada en la música clàssica i vinculada al Festival Altaveu. Més enllà de la cita anual de setembre, se suma a altres propostes com l'Altaveu als Barris i l'Altaveu a la Biblioteca. La programació, que tindrà continuïtat fins al gener de l'any que ve, és fruit de la col·laboració entre Joventuts Musicals del Baix Llobregat, la Coral Renaixença i l'Orquestra de Cambra A4 Cordes i l'Ajuntament.

En total, són sis propostes que inclouen concerts de gran i petit format i un espectacle familiar.

PROGRAMACIÓ

La programació s'estrena amb “El amor brujo” (19 novembre), amb la GIOrquestra i la cantaora Mariola Membrives i la pianista Marta Puig. L'espectacle proposa un viatge sonor per l'Espanya del segle XIX amb un repertori dedicat a Federico García Lorca. Al desembre es presentarà l'espectacle “A Ceremony of Carols” (11 desembre), on el Cor Infantil Amics de la Unió presentarà un repertori que va des del cant gregorià a l'estil contemporani tot passant per Brahms i Britten.

El públic infantil podrà gaudir de la producció de L'Auditori "Ma, Me, Mi... Mozart!" (12 desembre) amb arranjaments d'Eduard Iniesta i la música del genial compositor de Salzburb. I el 19 de desembre, la Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes convida a l'espectacle “Nadal amb Vivaldi, Quantz i més”, un concert de Nadal amb música dels compositors Johann Joachim Quantz i Antoni Vivaldi, bandes sonores i les nadades més conegudes.

Ja el gener de 2022, el dia 2 de tindrà lloc la trobada tradicional de Nadal amb la Coral Renaixença i els seus cors infantils, amb noves nadales i algunes estrenes preparades durant aquests darrers temps. I tancarà la programació l'Orquestra Simfònica del Vallès (9 gener) que tornatrà a portar a Sant Boi el Festival de Valsos i Danses, amb valsos i polques tradicionals de la familia Strauss i altres propostes de Toldrà, Liszt o Dvorak.

Altaveu clàssic està emmarcat en la campanya "Il·luminem Sant Boi" que s'iniciarà el pròxim 26 de novembre amb la tradicional encesa de llums de Nadal.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere