CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 04:54:00 PM
reactivem
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un emotiu acte públic ret homenatge a les persones que ens han deixat per la pandèmia
Una olivera ha quedat plantada al parc de la Muntanyeta en record de les víctimes

11/29/2021

Sant Boi ha celebrat aquest diumenge, dia 28 de novembre, un acte d'homenatge públic a les persones de la ciutat que ens han deixat per la pandèmia. Una olivera ha quedat plantada al parc de la Muntanyeta en memòria d'aquestes persones, amb la inscripció "Sant Boi us recorda, ara i sempre".

Galeria de fotos

L'homenatge s'ha celebrat a l'amfiteatre del parc de la Muntanyeta en presència de familiars i amistats de les víctimes, que han dipositat roses blanques al costat de l'olivera. L'acte també ha servit per reconèixer el voluntariat i els serveis professionals(personal sanitari, cossos de seguretat, personal de neteja...)que durant aquest temps han estat en tot moment en primera línia de la lluita contra la covid-19.

"La memòria dels santboians i santboianes que ens han deixat", ha dit l'alcaldessa, Lluïsa Moret, "és el motor que ens empeny a continuar avançant i reactivant la ciutat".Sant Boi ha encaixat els impactes sanitaris, socials, econòmics i emocionals de la covid amb gran capacitat de resiliència i amb un esperit comunitari que està ajudant a encarar la reactivació en les millors condicions possibles.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere