CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 05:11:21 PM
reactivem
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova edició del concurs d'emprenedoria a les aules Sant Boi Talent
Hi participen més de 500 estudiants de 10 centres educatius de secundària

11/18/2021

Més de 500 estudiants de 10 centres educatius de la ciutat participaran enguany al projecte 'Sant Boi Talent. Emprenent a les aules!', organitzat per l'Ajuntament i Talent Factory. La quarta edició de la iniciativa, que promou la cultura emprenedora entre l'alumnat dels centres de secundària, recupera el format tradicional. L'acte de presentació ha tingut lloc el dimarts 16 de novembre a Can Massallera.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, hi ha destacat que els trets distintius d'aquest projecte són "el talent, l'aprenentatge, la innovació, la creativitat i la cultura emprenedora" i s'ha adreçat a l'alumnat dels centres de secundària presents a l'acte per afirmar que "creiem amb vosaltres com a motors del futur de la nostra ciutat".

La gal·la inicial de Sant Boi Talent ha comptat amb la presència com a ponent del jove emprenedor Aleix Puig, guanyador de Masterchef 7 i cofundador de Vicio, una de les empreses capdavanteres en el sector del 'food delivery'.

Fases del projecte

Al gener, l'alumnat participarà en una fase de formació a les aules. Després, es formaran equips de dues persones que presentaran projectes de negoci. L'organització seleccionarà les dotze millors idees, que passaran a una fase de mentoratge amb el suport de l'empresariat local per desenvolupar la idea de negoci i elaborar un pla d'empresa. La gran final del concurs tindrà lloc al mes de maig, també a Can Massallera.

Una quinzena d'empreses mentores participen en aquesta edició aportant els seus coneixements i experiència: Agesem, MailMark, Baix Motor, BMW, Laboratoris Ordesa, Naeko Logistic, Promerca, Nhood, Renault Ros, Saavedra, Quadis, Turycar, Centre Auditiu Llobregat i Cardiopas.

A més, Sant Boi Talent comptarà amb la col·laboració d'Aigües de Barcelona, MWC, Innobaix, AMB, Acció de la Generalitat, Microsoft, Google, Tech Barcelona, la UB, la UPC i la UPF i les associacions locals Sant Boi Empresarial i Sant Boi Comerç, entre d'altres.

Viatge a Silicon Valley

L'equip guanyador tindrà com a premi un viatge de cinc dies a Sillicon Valley (San Francisco), amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors com Google, eBay o la Universitat de Standford. El segon i el tercer premi seran un 'tour' emprenedor per Brusel·les i un dia de visites als principals punts d'interès de l'ecosistema empresarial i de l'emprenedoria a Barcelona, respectivament.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere