ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:51:28 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


CORESSA gestiona una subvenció d'1 milió d'euros per a projectes d'ocupació
És un complement de les ajudes de la Llei de barris

01/03/2008

El Servei Català d'Ocupació ha concedit a l'Ajuntament de Sant Boi una subvenció de 979.000 euros. Aquesta quantitat, confiançada pel Fons Social Europeu, es destinarà a tres projectes ocupacionals, en el marc de la iniciativa 'Treball als barris". L'empresa municipal CORESSA gestionarà els projectes i contractarà 64 persones desempleades per portarlos a la pràctica.

El govern català ha concedit aquesta subvenció a l'Ajuntament de Sant Boi com a complement dels 6,7 milions d'euros aportats per a la realització del Pla de millora integral de Casablanca mitjançant les ajudes de la Llei de barris. La majoria dels contractes previstos seran de sis mesos.

Manteniment, anàlisi i atenció social

Un dels tres projectes subvencionats permetrà fer tasques de manteniment a diferents espais públics (neteja i millora de bancs, papereres, gronxadors...). El segon ajudarà a analitzar en profunditat, mitjançant enquestes, la situació social i econòmica del barri de Casablanca. El tercer és un pla d'ocupació que permetrà contractar personal tècnic especialitzat en el camp de l'atenció a les persones.

L'obtenció d'aquesta subvenció del govern autonòmic ha estat possible gràcies a la bona impressió causada pels projectes presentats des de Sant Boi. La nostra ciutat ha obtingut gairebé el 10% de l'import global de les ajudes previstes per a tot Catalunya, per a les que han presentat projectes més de 40 municipis.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades