ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:26:40 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Notícies breus de Sant Boi (gener 2008)
01/17/2008

Projecte per sensibilitzar adolescents contra qualsevol tipus de violència

Durant aquest curs escolar, els centres de secundària de Sant Boi tenen la possibilitat de participar en l'activitat de prevenció de la violència anomenada 'Ja n'hi ha prou'. És una de les accions impulsades per la Xarxa Local per a la Infància i l'Adolescència i té com a objectiu sensibilitzar joves i adolescents contra qualsevol tipus de violència (familiar, assetjament escolar, als mitjans de comunicació...). Més de 200 alumnes de 3r i 4t d'ESO participen actualment en aquesta iniciativa, que implica assistir a una obra de teatre i participar en accions posteriors fetes a mida de forma coordinada entre el centre educatiu i educadors/ores dels serveis socials municipals. El projecte està obert a la participació de la resta de centres d'ensenyament secundari, que poden contactar-hi mitjançant l'adreça electrònica xarxainfancia@santboi.cat o mitjançant l'educador/ora social de referència.

Certificació de qualitat per al programa de seguretat viària

La Policía Local de Sant Boi s'acaba de convertir en el setè cos policial de l'Estat espanyol que obté la credencial de la Carta Europea de Seguretat Viària. Aquesta certificació, atorgada per Brusel·les, reconeix la qualitat de la tasca que es du a terme en aquest camp a Sant Boi, mitjançant iniciatives com, per exemple, la realització de sessions escolars de seguretat viària a carrers de la ciutat. La Carta Europea de Seguretat Viària té com a principal objectiu reduir en un 50% la sinistralitat a la carretera abans de l'any 2010.

Un nou taller d'ocupació dóna feina a 48 persones

Un nou Taller d’Ocupació gestionat per l'empresa municipal CORESSA ha iniciat la seva tasca. Durant un any, 48 persones majors de 25 anys que estaven a l’atur hi podran adquirir coneixements professionals i de cultura bàsica que els ajudaran a fer-se un lloc en el mercat laboral. Mentrestant, col·laboraran en diferents tasques útils per al municipi, com ara la recuperació d'antics camins de muntanya, el manteniment de zones verdes i la millora del carrer Viladecans, al barri de Casablanca.

Tres en un: semàfor, fanal i suport publicitari

Durant aquest mes de gener entrarà en funcionament el nou semàfor instal·lat a l'encreuament del carrer Lepanto i l'avinguda Can Carreres. El model escollit té la particularitat que inclou, en la mateixa estructura del semàfor, un bàcul de l'enllumenat públic i braços per col·locar-hi pancartes publicitàries. La instal·lació d'aquest semàfor, que ha costat al voltant de 40.000 euros, s'ha fet per atendre una petició veïnal en el sentit de millorar la seguretat dels vianants en un punt habitualment freqüentat per escolars.

N ou projecte d'inserció laboral de Coressa0 L'empresa municipal Coressa ha posat en marxa el projecte Oria. Té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social. El projecte, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dóna prioritat a dones amb càrregues familiars i una formació bàsica i a persones majors de 45 anys que fa temps que estan a l’atur.

L'empresa municipal Coressa ha posat en marxa el projecte Oria. Té com a objectiu la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social. El projecte, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, dóna prioritat a dones amb càrregues familiars i una formació bàsica i a persones majors de 45 anys que fa temps que estan a l’atur.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades