ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:33:03 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Convocada la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Boi
Les candidatures es poden presentar fins al 14 d'abril i es lliraran el 19 de maig, durant la Festa Major

01/22/2008

S'ha obert la convocatòria de la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Boi, després que les bases hagin estat aprovades en el Ple municipal de gener. Poden optar als Premis Ciutat de Sant Boi iniciatives, persones i organitzacions que hagin contribuït a fomentar la solidaritat, la igualtat, la cultura de la pau i el progrés de la societat. Els guardons estan dividits en sis apartat, segons l'àmbit al quan fan referència: Cultura, Esport, Acció cívica, Economia, d'Honor (accions realitzades a Sant Boi) i Especial (destinat a persones o entitats de qualsevol part del món).

Les candidatures poden ser presentades pels mateixos mereixedors dels premis o per terceres persones, a títol individual o en nom d'una entitat o institució. Les propostes s'han d'entrar per registre a l'Ajuntament abans del dia 14 d'abril acompanyades per un resum que acrediti les raons que motiven la candidatura.

Una vegada tancat el període de recepció de candidatures, un jurat les estudiarà i en seleccionarà les guanyadores. El jurat de la present convocatòria estarà encapçalat per l'alcalde Jaume Bosch i format pels portaveus dels grups municipals i per les persones en les quals deleguin les entitats guanyadors de l'edició passada dels premis en les categories de Cultura, Esport, Acció Cívica i Economia.

Els guardons es lliuraran el 19 de maig, en un sopar, durant la celebració de la Festa Major. Els premis Ciutat de Sant Boi no estan dotats econòmicament, sinó que els guanyadors reben de l'Ajuntament una peça artística i un diploma acreditatiu d'aquesta distinció.

Els Premis Ciutat de Sant Boi de l'any passat van ser per Marina Bru (Premi Especial), Xavier Pedrós (Premi d'Honor), Flisa Sant Boi (Premi d'Economia), Institució Balmes, SCCL (Premi d'Acció Cívica), Futbol Club Santboià (Premi de l'Esport), Casal de Joves de Casablanca (Premi de la Cultura).

En la primera edició, els Premis van guardonar a: Manel Esteller (Premi Especial), Maria Rodríguez i Salvador Freixas (Premi d'Honor), Coral Renaixença (Premi de la Cultura), Unió Esportiva Santboiana (Premi de l'Esport), Tots som Santboians (Premi Acció Cívica), Federació del Comerç de Sant Boi Nou Comerç (Premi d'Economia).


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades