ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:09:22 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local posa en marxa l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, OAC
Oferirà atenció permanent a la comissaria, per telèfon i per Internet

02/26/2008

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de la Policia Local ha entrat en servei al febrer. L'OAC centraliza i reforça l'atenció que ja prestava el cos de seguretat local: assistència personal a la víctima de qualsevol incident violent, tramitació de denúncies, activació dels serveis socials per a garantir l'assistència imminent a les persones en situació de vulnerabilitat, informació i orientació als usuaris en relació amb procediments administratius i dudicials del seu interès, recepció i gestió d'objects perduts.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania ha començat a funcionar amb una plantilla de dotze agents amb formació tècnica específica. L'atenció es prestarà de forma permanent, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, a la Comissaria de la Polica Local (Riera del Fonollar, 2), per telèfon (93 640 01 23) o per internet (OAC_policialocal@santboi.cat). Les denúncies s'han de presentar presencialment.

El nou servei sorgeix de les demandes detectada en un estudi de camp i preten que la Policia Local esdevingui més accessible (que generi comoditat a la ciutadania), més resolutiva (que transmeti credibilitat), més informadora (que orienti) i més sensible (que contagiï serenitat). L'objectiu és no fer esperar les persones que requereixin el servei; tractar cada visitant amb paciència, simpatia, sensibilitat, respecte i total confidencialitat; evitar la burocràcia i prioritzar els consells pràctics i realistes. En el cas de consultes, queixes o suggeriments que no tinguin urgència, per exemple, les respostes es donaran en un màxim de 20 dies hàbils, d'acord amb la carta de serveis de l'Oficin d'Atenció a la Ciutadania. En aquest document es s'expressen els compromisos contrets pel servei relacionats amb terminis, mitjans materials, etc.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades