ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:35:55 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi i Viladecans sumen esforços per a la promoció de la cultura
Els alcaldes de les dues ciutats han signat avui un conveni de col·laboració

02/01/2008

Els ajuntaments de Sant Boi i Viladecans han signat avui, dia 1 de febrer, un acord de col·laboració sense precedents al nostre entorn. L'objectiu és sumar esforços per a la promoció i la programació d'espectacles culturals. A efectes pràctics, la col·laboració es concretarà principalment en una oferta de descomptes i incentius creuats per als públics de les programacions culturals d'Àtrium (Viladecans) i Can Massallera (Sant Boi). Els alcaldes de Sant Boi, Jaume Bosch, i Viladecans, Carles Ruiz, han formalitzat el conveni aquest migdia.

Els ciutadans de Sant Boi titulars del carnet de Parella Cultural disposaran a partir d'aquest mes d'un descompte del 20% als espectacles programats per Àtrium Viladecans. D'acord amb els avantatges associats a la possessió d'aquest carnet gratuït, el descompte serà extensible a un màxim de tres acompanyants. També es preveuen reduccions de preu per a les persones majors de 65 anys (15%), les menors de 25 (10%) i els grups de més de 10 persones (10%).

Els mecenes d'Àtrium Viladecans podran assistir als espectacles de la programació estable del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Sant Boi al mateix preu que paguen habitualment a l'auditori viladecanenc. Els ciutadans de Viladecans majors de 65 anys, els menors de 25 anys i els grups de 10 o més persones gaudiran dels mateixos descomptes previstos a la localitat veïna.

Sant Boi i Viladecans difondran conjuntament els seus espectacles i coordinaran les seves programacions culturals. Els dos ajuntaments esperen que aquest acord sigui l'embrió d'una iniciativa més ambiciosa, 'prebatejada' al conveni com a 'Entrada Cultural', que ampliaria l'abast de la col·laboració a tota l'oferta cultural dels dos municipis. La iniciativa es podria estendre a altres organismes i municipis del Baix Llobregat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades