ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:55:46 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Han començat les obres de construcció de la tercera escola bressol municipal que estaran enllestides per al curs 2008-09
Amb el nou equipament se superaran les 225 places públiques d'educació de 0 a 3 anys

02/15/2008

Primer va ser l'escola bressol La Marta, a Cooperativa i Molí Nou, que va entrar en servei el curs 2006-2007 amb 82 alumnes. Després, a mitjan de l'any passat, van començar les obres d'un segon equipament, al barri de Marianao, que s'inaugurarà al setembre, amb altres 82 places. I ara, en el barri de Vinyets i Molí Vell, s'inicia la construcció de la tercera llar d'infants promoguda per l'Ajuntament, amb un mínim de 86 alumnes de zero a tres anys i que es posarà en marxa durant el proper curs 2008-2009.

El curs vinent a Sant Boi s'haurà triplicat l'oferta pública d'educació per a nens i nenes de 0 a 3 anys, que fins fa ben poc es limitava als equipaments de la Generalitat Bambi, amb 73 places, i Mare de Déu de la Immaculada, amb 56. Amb les tres escoles bressol municipals, se superaran les 225 noves places recomanades per la Generalitat de Catalunya en el Mapa 2004-08 de llars d'infants.

El nou equipament

Amb un pressupost d'1,9 milions d'euros, l'edifici que acollirà la tercera escola bressol municipal s'ha començat a aixecar en un solar de 1.900 m2situat al carrer de Bonaventura Calopa, a tocar de la baixada del Mas de les Flors, prop del Poliesportiu La Parellada i de l'Hospital Comarcal.El centre és de doble línia i, per tant, tindrà sis aules, cadascuna amb zona d'esbarjo a l'aire lliure. També hi haurà un pati general amb sorrals i enjardinament.L'equipament, amb 800 m2, comptarà amb sala de biberons i cuina office , guardacotxets, bugaderia, sala de fisioteràpia, entre altres espais que han estat dissenyats pel gabinet LPR Arquitectes.A més de construir un edifici adequat per a les activitats de la primera infància, l'Ajuntament tornarà a apostar per un servei d'alta qualitat, tal com ha fet a l'Escola Bressol La Marta, per la qual cosa es contractaran més professionals dels que preveu la Generalitat.

El centre és de doble línia i, per tant, tindrà sis aules, cadascuna amb zona d'esbarjo a l'aire lliure. També hi haurà un pati general amb sorrals i enjardinament.

L'equipament, amb 800 m2, comptarà amb sala de biberons i cuina office , guardacotxets, bugaderia, sala de fisioteràpia, entre altres espais que han estat dissenyats pel gabinet LPR Arquitectes.A més de construir un edifici adequat per a les activitats de la primera infància, l'Ajuntament tornarà a apostar per un servei d'alta qualitat, tal com ha fet a l'Escola Bressol La Marta, per la qual cosa es contractaran més professionals dels que preveu la Generalitat.

A més de construir un edifici adequat per a les activitats de la primera infància, l'Ajuntament tornarà a apostar per un servei d'alta qualitat, tal com ha fet a l'Escola Bressol La Marta, per la qual cosa es contractaran més professionals dels que preveu la Generalitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades