ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:44:37 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una enquesta radiografia Casablanca
En el marc del Pla de millora integral del barri

02/11/2008

Conèixer en profunditat les condicions de vida de Casablanca, la seva realitat social i econòmica. Amb aquest objectiu, l'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa els mecanismes per portar a terme l'enquesta més exhaustiva de la història del barri. A partir de la setmana vinent i durant els pròxims quatre mesos, els 2.000 domicilis de Casablanca rebran la visita d'un enquestador. Es convidarà una de les persones residents a cada habitatge, com a mínim, a respondre les preguntes d'un exhaustiu qüestionari.

Els resultats de l'enquesta serviran per orientar com i en què invertirà l'Ajuntament el pressupost del Pla de millora integral (PMI) destinat a la millora social i econòmica del barri, més enllà de la seva reforma urbanística. De fet, aquest estudi es du a terme gràcies a una ajuda compllementària al PMI de Casablanca concedida per la Generalitat de Catalunya .

Durant els pròxims dies es distribuirà al veïnat una carta que anuncia la realització de l'enquesta. El qüestionari plantejarà preguntes sobre assumptes com ara els hàbits de compra, les situacions de dependència existents a cada llar, els problemes de mobilitat, els models de família o les mancances observades en les activitats i els serveis existents al barri.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades