ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:15:56 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Generalitat cedeix a l'Ajuntament el tram local de la comarcal 245
El conveni signat entre ambdós institucions també preveu contruir la rotonda de Mare de Déu de Núria

02/19/2008

La C-245 al seu pas per Sant Boi ha reforçat el seu caràcter de via exclussivament urbana sense funcionalitat de carretera comarcal arran el traspàs de la titularitat de la Generalitat a l'Ajuntament. L'acord assolit s'ha materialitzat en un conveni signat pel secretari per a la Mobilitat del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Manel Nadal, i l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, que ha estat ratificat en el Ple municipal de febrer.

El conveni subscrit entre la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Boi també suposa la construcció d'una rotonda a la C-245. Estarà situada a l'encreuament amb l'avinguda de la mare de Déu de Núria, molt a prop del límit amb Viladecans. Amb dos carrils i 47 metres de diàmetre exterior permetrà guanyar seguretat i que els vehicles pesants que van a la zona industrial no pertorbin la restra del trànsit.

L'execució de les obres començarà abans de l'estiu i finalitzarà en un termini aproximat de deu mesos. El finançament de les obres corre a càrrec de la Generalitat.

A més, el projecte preveu reordenar els accessos de la benzinera pròxima (on es construirà una nova entrada des de la C-245 i una sortida cap a l'avinguda de la Mare de Déu de Núria), reformar una altra rotonda de la mateixa via situada da uns 600 metres de la nova (amb la construcció de vials laterals al tronc principal) i col·locar nou enllumenat, enjardinament, senyalització i elements per facilitar el drenatge de la via.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades