ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:13:49 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


156 iniciatives municipals noves arran la participació ciutadana
El Pla d'actuació municipal inclou el 73% de les aportacions veïnals fetes en la campanya "Sant Boi 2.011. Fem Ciutat"

02/19/2008

El Programa de govern municipal inclou el 73% de les 2.284 propostes fetes per la ciutadania en el procés de participació "Sant Boi 2.011. Fem Ciutat". D'aquestes, el 66% ja estaven contemplades en el Pla d'actuació elaborat per l'equip de govern (PSC, ICV-EUiA, CiU i ERC) i un 7% (156 iniciatives) s'han inclòs com a noves. De les demandes veïnals desestimades, un 9% ja es cubreixen en serveis ordinaris de l'Ajuntament i la resta no són competència municipal o s'han desestimat per no ser escaients.

El Programa de govern municipal s'ha aprovat en el Ple de febrer amb el vot a favor de tots els partits amb representació municipal, a excepció del PP que hi va votar en blanc.

Alguns exemples

De les propostes recollides en la campanya participativa que provocaran un objectiu municipal nou destaca la demanda d'ampliar l'oferta de piscines d'estiu. Tot i que no se'n construiran de noves, es treballarà per augmentar l'oferta d'entrades puntuals durant les vacances als complex0s esportius Pau Gasol i Baldiri Aleu.

Al PAM també s'estudiarà la demanda d'oci de nit en zones que no comporti molèsties als residents i sense haver de sortir de la ciutat.

S'han reforçat iniciatives sobre habitatge, com la potenciació d'ajudes per al lloguer i de subvencions per a la rehabilitació, així com afavorir l'habitatge compartit.

Per a gent gran i persones amb discapacitats s'incideix en afermar l'atenció especialitzada. Per exemple, la creació d'un servei d'àpats a domicili per a persones amb problemes de mobilitat.

En ocupació, es reforçarà la reinserció laboral de persones d'edat compresa entre els 50 i 60 anys.

Pel que fa a l'activitat comercial, es planteja la creació d'una xarxa local d'empreses i l'entrada en servei d'una oficina de suport a la petita i mitjana empresa

Consulta i seguiment

El detall de les propostes rebudes i afegides al PAM i l'estat del seu compliment es poden consultar al web municipal www.santboi.cat, on la ciutadania pot continuar aportant comentaris i suggeriment sobre el Programa de govern local.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades