ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:36:21 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Mocions plenàries sobre les infraestructures del transport i la celebració dels dies internacionals
02/19/2008

Sant Boi i altres tres municipis crearan un grup de treball per reclamar infraestructures

El Ple municipal de febrerha aprovat impulsar la creació d'un grup de treball dels ajuntaments de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles per vetllar per la millora del transport públic i les infraestructures viàries i ferroviàries de l'entorn. Aquest grup es constituiria per treballar en el marc de la Comissió d'Infraestructures del Consell Comarcal del Baix Llobregat. La proposta municipal, proposada per IC-V, considera necessari treballar per exigir a les administracions supramunicipals amb competències en la matèria atendre les necessitats dels municipis esmentats, inclosa una solució per a la mobilitat a l'entorn del futur Hospital Comarcal de Sant Boi.

Finalment, es formula el compromís d'impulsar la formació d'una plataforma ciutadana amb representació de les entitats veïnals, empresarials i sindicals per tal de reforçar les peticions dels municipis.

El Ple llegirà textos dels dies internacionals de les Nacions Unides

En cada sessió plenària que celebri l'Ajuntament de Sant Boi es llegirà, a partir d'ara, un text sobre la commemoració d'un dels dies internacionals fixats per l'Assemblea General de les Nacions Unides. Així ho va acordar el Ple muncipal de febrer, a petició del grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds. La Junta de Portaveus decidirà quina celebració es recordarà cada mes mitjançamt aquest sistema. L'objectiu és sensibilitzar la ciutadania i promoure els valors i principis defensats per les Nacions Unides i per la política municipal de cooperació i solidaritat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades