ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 07:30:17 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Viure Sant Boi presenta un nou disseny
L'Ajuntament està renovant les seves eines comunicatives

03/03/2008

Viure Sant Boi ha canviat. La revista de l'Ajuntament es distribueix aquest mes a les bústies de la ciutat amb una nova cara. El nou disseny és més modern i més legible. L'estructura de continguts s'ha modificat per incorporar més opinió, més notícies sobre les persones i les entitats i més presència de gèneres informatius no estrictament lligats a l'actualitat immediata. L'estil de redacció és més pròxim i més atent a l'ús d'un llenguatge igualitari des del punt de vista del gènere.

L'empresa Connecta s'ha encarregat de crear el nou disseny de la portada i l'interior de la revista. Des del punt de vista formal, els principals objectius han estat actualitzar-ne la imatge i facilitar-ne la lectura. Per aconseguir-ho s'han susbstituït les principals tipografies anteriors, Arial i Verdana, per DIN (textos) i Swift (titulars).

Pel que fa als continguts, el nou Viure Sant Boi continuarà informant sobre les polítiques i les actuacions de l'Ajuntament, però prestarà més atenció a les informacions generades des de la societat civil. La secció Tothom, dedicada a ressenyar l'activitat de les associacions i de les persones particulars, ha guanyat espai. Les cartes ciutadanes, també.

La nova estructura de seccions dedica més pàgines a l'opinió. La columna que escriu cada mes l'alcalde deixa la portada i passa a la pàgina 2, on també hi haurà els principals detalls de l'agenda institucional del municipi i extractes del bloc que Jaume Bosch escriu de forma periòdica a la pàgina web municipal.

Renovació de les noves eines comunicatives

L'Ajuntament segueix renovant les seves eines de comunicació. El mes de febrer va aparèixer el primer número de la nova revista Molt +, amb informació exhaustiva sobre l'oferta d'oci de la ciutat i l'agenda d'activitats socioculturals del municipi. En el número del mes de març,. el butlletí Viure Sant Boi actualitza el disseny i els continguts. Durant les properes setmanes es posarà a l'abast de la ciutadania la renovació del web municipal www.santboi.cat, que serà a partir d'ara més modern, més accessible i més fàcil d'usar.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades