ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:33:34 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Homenatge a les dones emprenedores
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones

03/10/2008

Sant Boi celebra aquest mes el Dia Internacional de les Dones. A la ciutat, l'acte central de la commemoració tindrà lloc aquest cop el dia 12 de març. L'habitual homenatge que l'Ajuntament hi ret a un col·lectiu de dones tindrà enguany com a protagonistes les dones joves emprenedores. Sant Boi se sumarà amb aquest i altres actes a la campanya de la Generalitat de Catalunya que reivindica la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral. El lema d'aquesta campanya és "A la feina, iguals".

L'acte tindrà lloc a Cal Ninyo a partir de les 18 hores. La subdirectora general de Programes d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Generalitat, Mònica Geronès i Rovira, hi donarà una conferència. Es llegirà un manifest reivindicatiu per la igualtat en l'àmbit laboral i hi haurà una actuació musical.

Durant l'acte es retrà homenatge a les dones joves emprenedores; dones de Sant Boi que han creat un negoci propi, que han escollit la seva forma de treball i l'han portat a la pràctica. L'elecció d'aquest sector de la població femenina té a veure amb la nova oritentació de les polítiques per a la igualtat de gènere aplicada per l'Ajuntament, que considera molt importants la sensibilització i la formació de les dones per a l'autoocupació i el lideratge.

Altres activitats comemoratives

La programació del Dia Internacional de les Dones a Sant Boi inclou moltes altres propostes de l'Ajuntament i de les associacions. Entre elles hi ha, per exemple, una exposició sobre les dones més significatives de la literatura catalana, una tertúlia sobre la igualtat en el treball entre homes i dones, un taller sobre com viure la sexualitat femenina, una ofrena floral davant del monument a la dona treballadora, l'exposició "Dones i Poesia O8" o una tertúlia per parlar entre dones sobre la violència.

Més informació: revista Molt+ i www.santboi.cat


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades