ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:01:48 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Canvis a l'ordenança d'ús del domini públic
L'Ajuntament simplifica el procés per obtenir concessions de quioscos

03/11/2008

L'Ajuntament ha simplificat el procés administratiu per a la instal·lació de quioscos de premsa a la ciutat de Sant Boi. A petició dels comerciants d'aquest sector, s'ha modificat l'Ordenança municipal reguladora de l'ús del domini públic que afecta aquest tipus d'instal·lacions, amb l'objectiu de professionalitzar el servei. A més de simplificar el procés de tramitació, s'ha augmentat la durada de les concessions de 8 a 15 anys i s'ha previst la possibilitat de canviar el model de quiosc per un altre més adient per fer funcions d'expositor.

Els canvis afecten instal·lacions de venda sedentària com ara quioscos de premsa i llibres, llaminadures, floristeria i xurreria, entre altres. La modificació de l'Oordenança també afecta la venda ocasional d'articles de temporada, com ara les clàssiques flors de Sant Jordi i Tots Sants. El nou text protegeix els establiments de venda fixes per millorar la qualitat comercial oferta a la ciutadania, mitjançant la prescripció d'una zona d'influència d'un radi de 200 m. També permet a les floristeries estar presents a la plaça de l'Ajuntament durant la diada de Sant Jordi.

La modificació de l'Ordenança de l'ús del domini públic amb els vots favorables de tots els grups excepte el del PP, que va optar per l'abstenció, es va aprovar al Ple municipal de març celebrat el dilluns, dia 10 de març.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades