ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:35:28 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi aplega a partir de dijous professionals d'arxius administratius i històrics de tot l'Estat
La ciutat és la seu de la "XXV Mesa de Trabajo de Archivos de la Administración Local"

04/01/2008

Una trentena de professionals de l'arxivística de tot Espanya s'aplegaran del 3 al 5 d'abril a Sant Boi per parlar sobre els principals reptes de la seva feina. La "Mesa de Trabajo de Archivos de la Administración Local" és una trobada itinerant que se celebra cada any a un dels municipis que hi són representats. A la reunió de Sant Boi es treballarà principalment sobre els indicadors de gestió i sobre la millora de les eines de classificació, descripció i conservació de documents en format tradicional (paper) i en format electrònic.

Una trentena d'organismes integren aquesta mesa de treball. Entre aquests organismes hi ha ajuntaments (Barcelona, Girona, Madrid, Córdoba, Granada, A Coruña, Gijón...), diputacions provincials (Alacant, Cuenca, Huelva, Guadalajara...), governs autonòmics (Junta de Andalucía, Govern de les Illes Balears, Gobierno de la Rioja...) i altres organismes (Universitat de Zaragoza...). La Mesa va ser fundada l'any 1988 per un grup d'arxivers de l'Administració local. Sant Boi en forma part des de 2004.

Les sessions de treball de dijous 3 d'abril i divendres 4 d'abril tindran lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. La sessió de conclusions es farà el dissabte 5 d'abril a Can Torrents (Museu de Sant Boi).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades