ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 07:57:22 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Demà s'inauguren les I Jornades sobre l'Habitatge de Sant Boi
A l'abril i al maig, set conferències divulgatives sobre temes relacionats amb l'habitatge

04/02/2008

Demà dijous, dia 3 d'abril, comencen a Can Massallera les I Jornades sobre l'Habitatge de Sant Boi. Les jornades consistiran en un cicle de conferències divulgatives sobre temes com ara el mercat hipotecari, el lloguer de pisos, la rehabilitació d'edificis o les comunitats de propietaris. L'organització és a càrrec de l'administrador de finques Jaume Gallofré, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi.

A la sessió inaugural de demà es parlarà sobre el lloguer d'habitatges (formes d'accés, ajuts, garanties addicionals, judicis de desnonament...). Hi han confirmat l'assistència, com a ponents, la jutgessa de Sant Boi, Núria Lefort; el regidor d'Habitatge, Miguel Ángel Merino; l'advocada Mari Carmen Medina i el delegat comercial Israel Valle. L'acte d'inauguració començarà a les set de la tarda. Totes les conferències comptaran amb la presència d'experts i professionals del sector.

Les sis sessions restants tindran lloc els dies 10 d'abril ("Les comunitats de propietaris", al Casal de Barri Ciutat Cooperativa), 15 d'abril ("Noves tendències del mercat hipotecari", a Cal Ninyo), 22 d'abril ("Les comunitats de propietaris", al Casal de Barri Camps Blancs), 6 de maig ("La rehabilitació d'edificis plurifamiliars", al Casal de Barri Casablanca), 8 de maig ("Instal·lacions i proteccions contra incendis", a Can Massallera) i 15 de maig ("Defensa jurídica de les comunitats i de la unitat familiar", a L'Olivera).

Resbrasi és el patrocinador oficial de les Jornades, que també han comptat amb el patrocini de Mutua de Propietarios, Banc de Sabadell, Arag Assegurances i Evitfoc.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades