ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:08:59 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi convoca unes Jornades informatives i de debat sobre la telefonia mòbil
S'explicarà el Pla d'antenes que l'Ajuntament ha elaborat amb la implicació de la ciutadania

04/08/2008

Aquest mes d'abril se celebren a Sant Boi unes jornades informatives i de debat sobre la telefonia mòbil, que comptaran amb la participació de persones expertes en la regulació i l'ús de les infraestructures de telecomunicació. Les sessions són d'accés lliure i, per tant, estan obertes a tothom que hi estigui interessat.

Sessió informativa

El dissabte dia 12 d'abril, a les 10 hores, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, s'informarà sobre el Pla d'antenes que ha resultat del treball que des de fa sis anys es fa a Sant Boi per garantir que el desplegament de la telefonia mòbil al municipi es faci de forma participada. El Pla especial d'antenes (Pla especial de conservaició i millora del medi físic urbà: regulació de la implantació i d'ús d'infraestructures de telecomunicació) ha estat elaborat amb la implicació de ciutadans i ciutadanes (a títol individual, associacions veïnals, entitats ecologistes, sindicats i partits polítics), les operadores de telefonia mòbil, representants de les administracions (de l'Ajuntament, de la Generalitat i de Localret) i el Síndic Municipal de Greuges. Entre els principals criteris acordats hi ha el que garanteix que les antenes s'instal·lin només en edificis públics i que les operadores comparteixin al màxim les infraestructures per reduir el nombre d'aparells i garantir un servei correcte. El dia 12 d'abril també s'informarà del control que es fa de la potència emesa, a càrrec d'una persona entesa del Centre Català de Telecomunicacions i de Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Sessió de debat

En una segona sessió, amb data encara per concretar, s'obrirà el torn per al debat amb una taula rodona que comptarà amb la participació de professionals de diferents disciplines relacionades amb la telefonia mòbil, principalment sociòlegs i metges, que exposaran el seu punt de vista sobre l'impacte a les ciutats i les persones. Abans de la cloenda de les Jornades, el públic assitent hi podrà intervenir.

Amb aquestes jornades, l'Ajuntament de Sant Boi continua apostant per potenciar la participació ciutadana en el tractament de temes d'interès general, com és la telefonia mòbil.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades