ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:22:32 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Policia Local i Mossos d'Esquadra parlaran sobre seguretat amb l'empresariat de Sant Boi
La iniciativa inaugura "Les trobades del Fòrum empresarial"

05/22/2008

En el mes de febrer va tenir lloc el I Fòrum empresarial de Sant Boi. Aquella trobada, que es repetirà dos cops l'any com a mínim, va suposar la creació d'un marc estable de relació i diàleg entre l'Ajuntament i el teixit empresarial de la ciutat. Per donar continuïtat a aquesta tasca neixen ara "Les trobades del fórum". La primera està prevista per al 29 de maig, a les 18.15 hores, a l'hotel NH. Representants de l'Ajuntament, la Policia Local, el cos dels Mossos d'Esquadra i l'empresariat local parlaran sobre "Seguretat pública i món empresarial".

Els temes que s'abordaran en aquesta trobada són: "El sistema de policia de Catalunya: Mossos d'Esquadra i Policies Locals", ""Seguretat pública versus seguretat privada. Marc competencial", "Evolució dels fets delictius en el primer semestre de desplegament al municipi de Sant Boi de Llobregat" i "Anàlisi dels delictes contra el patrimoni del sector empresarial".

"Les trobades del fòrum empresarial de Sant Boi" permetran que l'Ajuntament i l'empresariat local treballin de manera específica sobre temes i projectes d'interès comú o d'especial sensibilitat. El manteniment de la seguretat, en especial a la zona industrial, serà el tema de la primera d'aquestes trobades. Les persones assistents podran parlar i debatre sobre els principals problemes de seguretat existents a la seva empresa i rebre informació detallada sobre l'abordatge d'aquests problemes.

El Fòrum empresarial i les seves "trobades" s'inscriuen en l'aposta de l'Ajuntament de Sant Boi per una nova forma de governar, que considera la participació ciutadana com un pilar bàsic i a establir xarxes de relació, diàleg i complicitat amb la societat civil per incorporar la seva veu i opinions al procés de reflexió estratègica sobre el futur de la ciutat.

Dia i hora: dijous 29 de maig, 18.15 hores

Lloc: hotel NH (carretera Santa Creu de Calafell, 101)

Tema: Les trobades del fòrum empresarial de Sant Boi: "Seguretat pública i món empresarial"

Inscripcions: www.santboi.cat / Dubtes: forumempresarial@santboi.cat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades