ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:12:14 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Massallera estrena escenari i platea
La remodelació de la Sala Artur Terré s'inaugurarà el 14 de maig

05/14/2008

El dimecres, 14 de maig, a les 20 hores, s'inaugurarà la reforma de la Sala Artur Terré, a Can Massallera amb parlaments de l'alcalde, Jaume Bosch, i l'actuació musical de Collective Big Szant Boi Band Project, un grup format per sis components entre els quls hi ha professors de l'escola de Música Moderna de Can Massallera. Amb un pressupost de 400.000 euros, s'ha adequat el confort, la visibilitat i l'acústica.

La Sala Artur Terré ha guanyat capacitat per adaptar-se als més diversos úsos. Unes noves grades permeten deixar espai lliure perquè la sala mantingui el caràcter polivalent i l'aforament màxim passarà a ser de 378 localitats. Les butaques, que són molt més còmodes, estan preparades per ser accessibles i permetre que des de tots els seients es tingui una visibilitat òptima de l'escenari.

A la sala s'han instal·lat equips d'il·luminació i de so d'última generació, amb alta qualitat tècnica. També s'ha canviat l'estructura de suport del sostre (on pengen, per exemple, els focus) i s'ha col·locat nova roba escènica (teló, cortinatges, etc.).

Les obres de reforma s'han organitzat perquè afectessin el mínim possible l'activitat habitual de la sala.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades