ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:55:22 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


"Violència: Tolerància Zero", una exposició contra les agressions masclistes
Es pot visitar a la plaça de l'Ajuntament

06/03/2008

"La violència contra les dones ha existit sempre. El nou és veure-la com a violència i deixar d'acceptar-la". Frases com aquesta de la catedràtica Inés Alberdi formen part de l'exposició "Violència: Tolerància Zero", que fins al 27 de juny es pot visitar en un gran envelat a la plaça de l'Ajuntament per iniciativa de l'Ajuntament de Sant Boi i la Fundació "la Caixa". La inauguració oficial va tenir lloc ahir a càrrec de l'alcalde, Jaume Bosch, i el Secretari General de la Fundació "la Caixa", Lluís Reverter.

L'objectiu de la mostra és informar, sensibilitzar i promoure la reflexió i la implicació en la lluita contra les agressions a les dones. L'exposició rebutja qualsevol justificació social associada al maltractament i ressalta la importància de la prevenció a la família i a l'escola, alhora que dóna a conèixer els recursos que hi ha a l'abast de les víctimes.

S'hi poden veure espais destinats a identificar el problema, analitzar-lo i proposar vies d'eradicació. En una sala es projecten escenes de pel·lícules com "Te doy mis ojos", "Carne trémula" o "Solas".

Les persones que visitin l'envelat rebran gratuïtament una publicació amb escrits del doctor Luis Rojas Marcos i de la catedràtica Inés Alberdi, on es planteja que al fenómen social de la violència només es pot respondre des de l'educació i la tolerància zero.

També s'hi programen visites escolars.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades