ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:23:53 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament de Sant Boi s'adhereix a la Xarxa Custòdia del Territori
L'objectiu és destinar a ús ciutadà espais naturals privats

06/02/2008

En el Ple municipal de maig, celebrat el dilluns dia 26, l'Ajuntament de Sant Boi va aprovar per unanimitat adherir-se a la Xarxa Custòdia del Territori amb l'objectiu d'incrementar la superfície d'espais naturals disponibles per a l'ús ciutadà, tal com especifica el Pla d'Actuació Municipal 2008-2011.

La custòdia del territori és una estratègia de conservació del sól, segons la qual la gestió d'una propietat privada que no està sent explotada se cedeix a l'entitat de custòdia, en aquest cas l'Ajuntament, per a que el municipi guanyi aquest espai natural per a ús públic. Es tracta de terrenys forestals, agrícoles, fluvials, etc. que tenen uns determinats valors naturals, culturals o paisatgístics.

L'entitat de custòdia és qui impulsa els acords, és a dir, qui fa el pacte escrit o verbal amb els propietaris per conservar i/o gestionar un territori. La clau de la custòdia del territori és el caràcter voluntari que es veu reforçat amb l'educació, la informació, la particiació, la presa de decisions i el treball conjunt entre les parts.

www.custodiaterritori.org


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades