ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:11:50 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els poliesportius municipals L'Olivera i Can Massallera han incorporat novetats
Han millorat els equipaments i programen més activitats

06/11/2008

Els darrers mesos els poliesportius L'Olivera i Can Massallera han incrementat el nombre de persones abonades, gràcies a les millores que s'han fet a les instal·lacions i a l'ampliació de les activitats que es programen. L'Ajuntament treballa per posar a l'abast de la ciutadania equipaments per poder practicar esport i fer salut.

A més d'actualitzar infraestructures (electricitat, dutxes, parquet, distribució de sales, etc.) i d'estrenar material (màquines cardiovasculars, d'activitats dirigides, etc.), els poliesportius Can Massallera i L'Olivera han incrementat serveis (l'horari d'atenció al client, UVA, etc.) i la programació d'activitats (aeròbic infantil i juvenil, iniciació esportiva, hip-hop, aerostile, Pilates, llatins, aerodance, cycling, etiraments, etc.).

També s'han estrenat nous logotips i es porten a terme iniciatives de promoció, com que els dijous les persones abonades hi puguin anar acompanyades.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades