ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:10:52 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi posa en marxa dues noves escoles taller
80 joves faran obres de millora al Palau de Marianao i el recinte municipal de Camps Blancs

06/11/2008

El Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha concedit a Sant Boi dues noves escoles taller, que seran gestionades per l’empresa municipal CORESSA. Des de final d'aquest mes de juny, 80 joves que estaven fins ara a l’atur tindran l’oportunitat d’aprendre un ofici i portar a la pràctica els ensenyaments rebuts, tot participants en obres de millora al Palau de Marianao i al recinte municipal de Camps Blancs. L'objectiu principal de les escoles taller és facilitar l'accés al mercat laboral a joves d'entre 16 i 25 anys.

Les dues noves escoles taller s’ocuparan de remodelar el Palau de Marianao i el recinte municipal de Camps Blancs. En el primer es preveu rehabilitar les façanes, sanejar i impermeabilitzar les cobertes de l’edifici, millorar l'accessiblitat de l'entorn i adequar part dels jardins i del bosc circumdants. En el segon, els treballs consistiran a crear, millorar o ampliar espais destinats a formació, aparcament, oficines, recollida de residus i emmagatzematge de materials. Cadascuna de les noves escoles contractarà 40 nois i noies d'entre 16 i 25 anys. Els mòduls formatius previstos són de construcció, jardineria, fusteria, soldadura, lampisteria, pintura i treball forestal.

Les escoles taller són bones eines per facilitar l'accés al mercat laboral. A la darrera que va funcionar a Sant Boi, sis de cada deu participants van trobar un lloc de treball en una empresa ordinària fins i tot abans de finalitzar el període de formació. Des de 1988 ençà, nou escoles taller han permès donar una oportunitat a més de 500 joves de Sant Boi per trobar una feina, alhora que feien millores a diferents espais públics de la ciutat (la muntanye de Sant Ramon, la Torre del Sol i el parc de la Muntanyeta, per exemple).

Informació i inscripcions: CORESSA (tel. 93 652 98 30)

www.coressa.cat


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades