ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:45:19 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els diumenges de juliol i setembre es pot gaudir d'un itinerari urbà per a bicicletes
L'Ajuntament treballa per promocionar la utilització de la bicicleta dins la ciutat

07/25/2008

Sant Boi va inaugurar el 15 de juny un circuit urbà per a bicicletes. El circuit és una de les accions en l'aposta clara que fa l'Ajuntament per incentivar la incorporació de la bicicleta com a mitjà de transport habitual a la ciutat, dins els objectius del Pacte cívic per la mobilitat.

Durant els mesos de juny, juliol i setembre, tots els diumenge, de les nou del matí a les dues de la tarda, la ciutadania pot gaudir d'un recorregut habilitat per a que hi transitin les bicicletes amb la seguretat garantida. Es tracta d'un circuit urbà d'un sentit de circulació. Té accessos al riu, Sant Ramon, el parc de la Muntanyeta i la zona agrícola per potenciar que els santboians i santboianes puguin gaudir de l'espai verd del municipi. Els 6 quilòmetres transcorren per trams de vorera, de calçada i de zona per a vianants, per la qual cosa estarà regulat per senyals de trànsit. En el transcurs del passeig hi haurà punts d'atenció ciutadana on es lliurarà un plànol, informació sobre la normativa de circulació i informació d'activitats d'interès que es realitzen a la ciutat.

L'itinerari, que es va presentar i consensuar en la comissió de mobilitat, és una prova pilot de cara a crear carrils bici estables a Sant Boi. Diverses entitats de la ciutat s'han implicat en la dinamització del circuit, com l'Associació Bicibaix, el Club Ciclista Sant Boi, el Club Ciclista Casablanca, la penya Madurga o el projecte Biciboi de la Fundació Marianao.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades