ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:15:37 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Demà es presenta a Sant Boi l'Arxiu de l'Experiència, un web que recull testimonis de la gent gran
L'acte tindrà lloc el 10 de juny, a les 9.30 hores, a Can Massallera, dins la Quinzena Cultural de la Gent Gran

06/09/2008

María Rosa explica com es guanyava la vida, quan va arribar a Catalunya, cosint vestits d'alta costura. Manuel evoca la seva infància en temps de gana i guerra. María Ángeles parla sobre el dia que la van escollir Miss Elegància. Josep recorda la victòria en el Campionat d'Espanya de Ciclisme. Són alguns dels testimonis de persones grans que l'associació Mithra va recollir el dia 15 de maig a Sant Boi per a l'Arxiu de l'Experiència, una pàgina web d'àmbit estatal impulsada perl Ministeri d'Indústria que té l'objectiu de promoure la conservació de la memòria històrica. Cada persona participant aporta, a més del seu testimoni enregistrat en vídeo, una fotografia i un objecte relacionat amb el seu relat. El material es penja a Internet. a www.archivodelaexperiencia.es.

L'Arxiu de l'Experiència apropa les noves tecnologies a la gent gran i aprofita els seus records vitals com un excel·lent material didàctic per treballar a escoles i instituts.

Demà, 10 de juny, l'Arxiu de l'Experiència es presenta a Sant Boi, en el marc de la Quinzena Cultural de la Gent Gran. L'acte començarà a les 9.30 hores, a Can Massallera.

www.archivodelaexperiencia.es


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades