ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2020 10:54:02 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La societat Azahar ha patrocinat amb 9.000 euros els Premis Ciutat de Sant Boi 2008
El conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Azahar S.A. es va signar el dilluns, 8 de juliol

07/14/2008

Azahar Jardinería y Riegos S.A. ha patrocinat amb 9.000 euros els Premis Ciutat de Sant Boi de 2008. El conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Azahar S.A va ser signat per l'alcalde Jaume Bosch i el representant de l'empresa Ramón Domínguez en un acte que va tenir lloc el passat dilluns, 8 de juliol, a la seu consistorial.

La societat Azahar, que és líder a Espanya en la gestió de recursos per a la sostenibilitat, està formada per empreses independents i especialitzades en diferents àmbits: Azahar Environment SA (innovació aplicada a la reutilització i l'aprofitament de recursos per mitjà de la depuració de les aigües residuals per a convertir-les en aigües netes), AME (consultoria, assessorament, anàlisi i documentació de caràcter medioambiental), EMA (reciclatge de pneumàtics), EMA 97 i Urboix (dedicades a la promoció immobiliària i a la construcció amb sensibilitat mediambiental), Libel XXI (solucions en l'àmbit de la jardineria i del manteniment de zones verdes), Atria (disseny, construcció i manteniment d'espais verds), Viveros Paco Molina (cultiu de planta ornamental), Azahar Servicios Públicos de Cementerios (gestió global de cementiris), Azahar Energy (explotació de nous jaciments energètics alternatius) i Azahart (viver d'idees sobre projectes artístics, escultures urbanes, exposicions, producció d'espectacles i organització d'esdeveniments culturals).

Azahar Jardinería y Riegos S.A. obrirà a Sant Boi una seu, que serà la central de Catalunya. L'alcalde Jaume Bosch ha valorat molt positivament que Azahar participi activament en el desenvolupament del teixit social i econòmic de les localitats on estan ubicats els seus establiments.

www.azahar.es


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades