ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:49:53 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi ha estrenat pàgina web municipal
Està concebuda amb criteris d'accessibilitat

07/15/2008

L'Ajuntament treballa perquè tota la ciutadania pugui accedir a la informació que es genera a Sant Boi. És per això que el web del municipal acaba d'estrenar nou format que té en compte i s'apropa al màxim nivell de les directrius internacionals d'accessibilitat. El web www.santboi.cat està fet pensant en tothom, també en les persones que tenen algun tipus de discapacitat.

La millora de l'accessibilitat al web municipal està acompanyada per la reestructuració dels continguts perquè la informació es trobi amb més facilitat, d'una manera ràpida, senzilla i òptima. Entre les novetats hi ha que el plànol de la ciutat incorpora dades dels equipaments i que l'agenda d'activitats s'integra al sistema d'informació metropolitana 010.

A cop d'ull el canvi és molt evident, principalment per la utilització dels colors que identifiquen les sis seccions del web (Portada, Ajuntament, La ciutat, Tràmits, Participa i Actualitat).

El nou disseny ha estat ideat pel dibuixant nord-americà Philip Stanton, amb reconegut prestigi i premis internacionals, que hi ha deixat la seva empremta amb il·lustracions dels principals edificis i activitats de Sant Boi.

La nova pàgina web ha entrat en funcionament el 14 de juliol


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades