ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:23:47 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament de Sant Boi s'ha incorporat al Fòrum BioRegió de Catalunya
L'acció s'inclou dins l'aposta estratègica per potenciar l'eix de la salut mental comunitària

07/22/2008

L'Ajuntament de Sant Boi s'ha incorporat al Fòrum BioRegió de Catalunya. Així ho ha aprovat el consistori per unanimitat en el Ple municipal de juliol, que es va celebrar el dia 21. La incorporació al Fòrum s'inclou dins l'aposta estratègica de l'Ajuntament de Sant Boi per l'àmbit de la salut que inclou la potenciació del treball d'investigació que es realitza a la ciutat en salut mental.

El Fòrum BioRegió de Catalunya és un òrgan assessor i de participació format per entitats col·laboradores amb la Fundació BioRegió, una organització impulsada per la Generalitat que està formada per empreses de recerca (farmacèutiques, de tecnogies mèdiques, etc) i institucions públiques relacionades amb la formació, la investigació i la innovació. La Fundació té per objectiu dinamitzar la biotecnologia i la biomedicina a Catalunya amb el propòsit d'assolir un país capdavanter internacionalment en aquests àmbits per mitjà de fer més sòlid i competitiu el teixit empresarial relacionat amb aquest sector. Facilita informació actualitzada, col·laboració, assessorament, ajuts, formació, organització de trobades, participació en esdeveniments, accions de divulgació, etc.

El Fòrum BioRegió de Catalunya està integrat per universitats, centres de recerca, hospitals universitaris, centres sanitaris, parcs científics i tecnològics, empreses i organitzacions públiques i privades relacionades amb el sector de la biomedicina i la biotecnologia, així com administracions locals. Formar-ne part permet que l'Ajuntament de Sant Boi proposi a la Fundació BioRegió el desenvolupament de projectes en l'àmbit de la salut mental comunitària.

La salut mental comunitària és un dels eixos estratègics que recull el Pla d'accció municipal de Sant Boi. La intenció és partir de la relació de la ciutat amb les malalties mentals arran de les intitucions psiquiàtriques que històricament ha acollit Sant Boi per avançar cap a la innovació científica.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades