ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:54:27 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi s'integra a la Fundació Kaleidos.red
És una xarxa de municipis compromesos amb el desenvolupament de polítiques locals de proximitat

07/22/2008

Sant Boi ha passat a formar part de la Fundació Kaleidos.red, segons ha aprovat per unanimitat el Ple municipal que va tenir lloc el 21 de juliol. Kaleidos.red és una xarxa de municipis compromesos amb la innovació i el desenvolupament de polítiques locals de proximitat amb la voluntat de saber escoltar la ciutadania i actuar al seu servei. Entre els objectius hi ha la potenciació dels equipaments i serveis de proximitat i la promoció de noves línies d'actuació per aconseguir una participació ciutadana efectiva en els espais municipals, així com impulsar nous mètodes de gestió d'equipaments per guanyar qualitat i optimitzar els recursos.

Al costat de Sant Boi, formen part de la xarxa Kaleidos les ciutats de Getafe, Gijón, Vitoria-Gasteiz, La Corunya, Alcobendas, Bilbao, Burgos, Còrdova, Donostia, Girona, La Laguna, Logroño i Santa Cruz de Tenerife.

Sant Boi és un municipi que ha treballat històricament per potenciar la proximitat. La feina feta s'ha concretat principalment en tres elements que han convertit la ciutat en un referent en aquest camp: una àmplia xarxa de casals de barri, la convocatòria d'òrgans i processos de participació ciutadana i l'aplicació de polítiques socials transversals (on participen difefents departaments de l'Administració municipal i els agents socials). Ara l'Ajuntament es planteja fer un pas endavant i posa a debat el Pla d'acció transversal del territori (PATT) que planteja nous reptes, entre els quals hi ha propostes com ara establir una configuració territorial i una ordenació dels districtes diferent a l'actual, revisar les fórmules de participació que es porten a terme avui en dia, descentralitzar els serveis municipals i implantar un nou model d'equipaments de proximitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades