ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:44:28 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquesta tarda se celebra el Ple municipal de juliol
Entre els punts de l'ordre del dia hi ha l'aprovació de la incorporació de l'Ajuntament al Fòrum Bioregió de Catalunya

07/21/2008

El Ple municipal ordinari corresponent al mes de juliol ha estat convocat per avui, 21 de juliol, a les 18 hores, a la Casa de la Vila.

Entre els punts de l'ordre del dia hi ha l'aprovació de l'acceptació de l'Ajuntament de Sant Boi com a Patró de la Fundació Kaleidos.red, una xarxa de municipis compromesos amb la innovació i el desenvolupament de polítiques locals de proximitat amb la voluntat de saber escoltar la ciutadania i actuar al seu servei.

També es votarà l'aprovació inicipal de les normes reguladors de la Comissió de Lectura Pública de Sant Boi, un òrgan depenent de l'Ajuntament que tindrà la funció de desenvolupar el Pla local de biblioteques i lectura pública integrat per representants de l'Ajuntament, de les biblioteques de Sant Boi, dels consells municipals de Cultura i d'Educació, de la Federació d'Associacions de Veïns, de les associacions professionals d'empreses del sector del llibre, del Campus 365 i dels partits polítics amb representació municipal.

Els grups municipals amb representació al consistori local també debatran la incorporació de l'Ajuntament al Fòrum BioRegió de Catalunya, un òrgan d'assessorament i de participació que té per objectiu dinamitzar la biotecnologia i la biomedicina a Catalunya amb el propòsit d'assolir un país capdavanter internacionalment en aquests àmbits per mitjà de fer més sòlid i competitiu el teixit empresarial relacionat amb aquest sector.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades