ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:19:10 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Abans i després d'un viatge es pot participar en el bloc de la Viatgeteca
És una iniciativa del Servei d'Informació Juvenil El Punt i de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

08/06/2008

El Servei d'Informació Juvenil El Punt i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer han creat un bloc a Internet que informa sobre les viatgeteques que ambdós serveis ofereixen a L'Olivera (plaça de Montserrat Roig, 1) i a la biblioteca de la Muntanyeta (carre de Baldiri Aleu, 6-8).

Al bloc es publiquen notícies, articles i recomanacions sobre viatges. A més, aquesta pàgina web s'ha concebut com un espai obert a totes les persones que vulguin preguntar o donar a conèixer les seves opinions sobre llocs d'interès per visitar, allotjaments, viatges a altres països, excursions, etc.

Al bloc de la Viatgeteca hi ha, per exple, informació sobre viatges a l'estranger, sobre turisme accessible, sobre el projecte Ecoviajeros, sobre el camí de Sant Jaume i sobre els avantatges dels carnets joves, entre altres qüestions.

Es pot accedir al bloc de la Viatgeteca des dels webs de l'Ajuntament (www.santboi.cat) i de les biblioteques (www.biblioteques-santboi.org).


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades