ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:39:53 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Setmana Europea de la Mobilitat 2008
Diumenge, passejada amb bicicleta pel Baix Llobregat

09/17/2008

Sant Boi se suma aquests dies a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Amb el lema “Aire net per a tothom”, la iniciativa pretén conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d'usar el cotxe de manera responsable, promoure hàbits de desplaçament més sostenibles i facilitar l'ús de mitjans de transport alternatius.

Aquest diumenge, la ciutat partiicpa per primer cop en la V Passejada amb Bicicleta pel Baix Llobregat, que passarà també per L'Hospitalet, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Feliu i Sant Just Desvern. El lloc de trobada de les persones de Sant Boi interessades en prendre-hi part és la plaça de Catalunya. La prova començarà a les 10.30 hores, tot i que per participar caldrà estar-hi a partir de les 9.30.

La ciutadania de Sant Boi ha pogut participar enguany per primer cop en dues passejades populars amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, ja que diumenge passat va tenir lloc també la XXXII Passejada amb Bicicleta de Sant Boi.

L'Ajuntament s'implica amb els objectius de la Setmana Europea de la Mobilitat tot comprometent-se a dur a terme de manera permanent un conjunt de mesures, com ara l'increment de les zones reservades a vianants, l'ampliació de la xarxa de carrils bici o l'organització de cursos sobre l'ús responsable dels vehicles. Algunes escoles del municipi treballen aquesta temàtica a les aules.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades