ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 07:18:14 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament aconsegueix les certificacions ISO 14.001 i EMAS
09/12/2008

L'Ajuntament de Sant Boi ha aconseguit les certificacions ISO 14.001 i EMAS pel sistema de gestió ambiental implantat a la Casa de la Vila i als seus serveis de compra i contractació..Amb aquests reconeixements oficials, la Direcció General de Qualitat Ambiental avala que el consistori local compleix una sèrie de requisits que li permeten millorar la gestió interna i reduir-ne l'impacte mediambiental.

Sensibilitzar i formar el personal sobre aquests temes, aplicar la recollida selectiva de residus, reduir el consum de paper, estalviar aigua i electricitat i comprar material d'oficina reciclat o reciclable són algunes de les accions que s'han tingut en compte per concedir a l'Ajuntament de Sant Boi aquestes certificacions, d'acord amb els resquisits que estableix.el Reglament Comunitat d'Ecogestió i Ecoauditoria.

Sant Boi es converteix en un dels vuit ajuntaments catalans en possessió de les certificacions ISO 14.001 i EMAS en l'àmbit de les "activitats generals". En la pràctica, aquest reconeixement suposa un estímul per continuar millorant els sistemes de gestió fent-los més eficients i respectuosos amb el medi. La consecució d'aquestes certificacions oficials obre la porta cap a una nova cultura organitzativa, més exigent i més responsable, orientada a oferir un servei públic de més qualitat.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades