ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 09:07:59 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Barrejant 2008: "Dignitat i justícia per a tots i totes nosaltres"
La trobada solidària de Sant Boi celebra els 60 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans

10/01/2008

Barrejant se celebra aquest cap de setmana a la ciutat. Del 3 all 5 d'octubre, la tradicional trobada solidària de Sant Boi presenta una extensa programació amb exposicions, debats, conferències, projeccions de pel·lícules, concerts musicals, espectacles infantils i moltes altres activitats. "Dignitat i justícia per a tots i totes nosaltres" és el lema d'aquesta edició, que commemorarà el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

L'acte inaugural de Barrejant 2008 tindrà lloc divendres 3 d'octubre, a les 19 hores, amb el títol "Drets humans. pensar i actuar". Hi participaran el refugiat colombià Ricardo Alberto Fernández, el professor de Filosofia de la Universitat Autònoma de Barcelona Daniel Gamper i un grup de joves de la Fundació Marianao de Sant Boi que els plantejaran preguntes sobre el tema..

Drets humans

El programa de Barrejant inclou diverses exposicions sobre els drets humans. Una d'elles és "Defensores. Una d'elles es pot veure des d'aquesta setmana en diferents suports publicitaris als carrers de la ciutat. La componen 30 cartells basats en els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i fets per 30 artistes gràfics de prestigi (Javier Mariscal, Alberto Corazón, América Sánchez, Iván Zulueta i Enric Satué, entre altres).

L'any de la patata La trobada solidària de Sant Boi se suma també en aquesta edició a la celebració de l'Any Internacional de la Patata, proclamat per Nacions Unides per simbolitzar la importància de les polítiques destinades a proporcionar aliments a tothom. Barrejant s'hi implica mitjançant el muntatge d'un estand amb informació sobre el tema a la Fira d'entitat, l'espai situat a la plaça de Teresa Valls i Diví en què, durant tres dies, hi haurà els estands d'una vintena d'associacions que treballen en els camps de la cooperació i la solidaritat..

La trobada solidària de Sant Boi se suma també en aquesta edició a la celebració de l'Any Internacional de la Patata, proclamat per Nacions Unides per simbolitzar la importància de les polítiques destinades a proporcionar aliments a tothom. Barrejant s'hi implica mitjançant el muntatge d'un estand amb informació sobre el tema a la Fira d'entitat, l'espai situat a la plaça de Teresa Valls i Diví en què, durant tres dies, hi haurà els estands d'una vintena d'associacions que treballen en els camps de la cooperació i la solidaritat..

Tota una vida

Barrejant ha preparat aquest cop una innovadora proposta teatral que tindrà continuïtat a Sant Boi en aquest i en altres esdeveniments. Una persona explicarà, mitjançant una entrevista dramatitzada, la història de la seva vida. L'objectiu d'aquesta iniciativa, anomenada "Tota una vida" , és donar a conèixer i fer entendre les trajectòries vitals dels homes i les dones de Sant Boi, les seves experiències, orígens, inquietuds i projectes. La protagonista serà en aquesta ocasió Najat Bensar.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades