ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:30:37 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Moció municipal per un treball digne
El 7 d'octubre se celebra el Dia mundial per un treball digne

10/02/2008

El Ple municipal ha aprovat una moció que demana a les institucions de la Unió Europea la modificació radical o la derogació de la Directiva sobre temps de treball. El text d'aquesta moció va ser presentat conjuntament pels grups municipals del PSC, ICV-EUiA i ERC, a instàncies dels sindicats UGT i CCOO. El dia 7 d'octubre se celebra el Dia mundial per un treball digne.

La moció recorda que avui en dia al nostre planeta la meitat de la força laboral guanya menys de 2$ al dia, 12 milions de persones treballen en condicions d’esclavatge, 200 milions de nens i nenes treballen i 2,2 milions de persones moren a causa d’accidents i malalties cada any. El text afirma que "només un sistema internacional basat en la solidaritat i el respecte dels drets de les persones, consagrats als Convenis de les Nacions Unides i de l'Organització Internacional del Treball (OIT) poden posar fi a aquesta tendència."

El Ple municipal demana la modificació radical o la derogació de la Directiva sobre temps de treball en considerar-la "la major agressió vers els drets dels treballadors i les treballadores i del model europeu des que s’inicià el procés d’integració europea."


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades