ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:26:31 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi congelarà els sous dels càrrecs electes en el marc d'un pla d'austeritat
L'Ajuntament aplicarà mesures per fer front a la situació de crisi mantenint la prioritat en la despesa social

09/23/2008

Els sous de l'alcalde i dels regidors del consistori santboià no s'incrementaran l'any 2009, segons la moció que va aprovar aquest dilluns, 22 de setembre, el Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Boi ea iniciativa del PSC i amb el suport de la resta dels grups municipals (ICV-EUA, CiU, ERC, PP i C's). La mesura forma part del Pla d'austeritat municipal.

L'Ajuntament portarà a la pràctica un conjunt de mesures pensades per fer front a la situació de crisi causada per la inestabilitat financera internacional, la caiguda del sector de la construcció i la pujada del preu del petroli, entre altres raons.

Entre les mesures previstes hi ha congelar els sous dels càrrecs electes i de lliure designació i les partides pressupostàries relacionades amb les dietes per assistència a plens, comissions de govern i comissions informatives, alhora que les partides corresponents al funcionament dels grups polítics municipals. Els capítols 2 i 4 del pressupost de despeses corrents (contractació de serveis externs i subvencions) també quedaran congelats.

L'equip de govern treballa per aprovar per a 2009 un pressupost amb una rebaixa de l'11% respecte a aquest any. La reducció pressupostària no comportarà una rebaixa en la prestació de serveis a la ciutadania, especialment en l'àmbit social, que serà la principal prioritat de la gestió. L'Ajuntament té previst constituir un fons de contingència social.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades