ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 07:09:30 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Classes magistrals de Sergio Ramos, Mucho Muchacho i Dolo Beltrán
Les classes estan vinculades a l'exposició "One, two, thrree!!! La música del nostre temps"

10/01/2008

Dos músics de Sant Boi (Sergio Ramos i Dolo Beltrán) i un del Prat (Mucho Muchacho) faran classes magistrals a la ciutat durant les pròximes setmanes. La "master class" de Sergio Ramos, ex component dels Ojos de Brujo i membre de l'Orquestra Àrab de Barcelona, anirà sobre els secrets de la percussió en la música de fusió flamenca (9 d'octubre). Mucho Muchacho parlarà sobre la seva especialitat, el hip hop (30 d'octubre). La vocalista de Pastora, Dolo Beltrán, explicarà les receptes per escriure les lletres de les seves cançons (6 de novembre).

Aquestes classes magistrals són una de les activitats paral·les que s'organitzen al voltant de l'exposició "One, two, thrree!!! La música dels nostres temps", que es pot veure al Museu de Sant Boi (Can Torrents) fins al dia 16 de novembre. L'exposició està dedicada a difondre la història de la música popular i la seva vinculació amb els gustos i les preferències de joves i adolescents d'avui, amb especial atenció a com s`ha viscut aquest fenomen a la ciutat de Sant Boi.Hi són presents el blues, el jazz, el pop, el rock and roll, el soul, la cançó protesta, el heavy, el punk, el rap, la música electrònica i el rock alternatiu.

Com inscriure's a les classes

Les persones interessades a assistir a una o diverses classes magistrals s'han de posar en contacte amb el Museu de Sant Boi per fer-ne la reserva (telèfon 93 635 12 50).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades