ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:28:49 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi celebra el IV Dia de les Aus, el 5 d'octubre, a Sant Ramon
Enguany aquesta festa popular retrà homenatge pòstum al naturalista i falconer Aurelio Pérez

10/01/2008

Diumenge vinent, 5 d'octubre, Sant Boi celebrarà el Dia Internacional de les Aus. És la quarta edició d'aquesta festa popular, que congrega mig miler de persones a Sant Ramon.

L'Associació Naturalista Rubricatum i els Falconers de les comarques de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi, han organitzat activitats diverses sobre aus rapinyaires com són una exibició, el cens d'exemplars i una exposició.

Aquest any la festa retrà homenatge pòstum a Aurelio Pérez, naturalista i falconer, que va participar en la realització dels documentals El hombre y la Tierra amb Félix Rodríguez de la Fuente. Es presentarà la seva autobiografia.

La trobada pretén divulgar el coneixement i el respecte de la natura i dels animals.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades