ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:27:09 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Salut mental comunitària, eix estratègic del Pla d'actuació municipal de l'Ajuntament de Sant Boi
Es parteix de la relació històrica amb les institucions psiquiàtriques per avançar cap a la innovació científica

10/08/2008

La salut mental comunitària és un dels eixos estratègics que recull el Pla d'actuació municipal de Sant Boi 2008-2011. La intenció és partir de la relació que històricament ha mantingut la ciutat amb els serveis d'atenció a les malalties mentals, arran de les institucions psiquiàtriques que històricament ha acollit, per avançar cap a la innovació científica. D'aquesta manera és promociona Sant Boi com a focus d'atracció de l'activitat econòmica relacionada amb el sector amb tots els beneficis que això pot comportar a la ciutadania (llocs de treball, projectes, equipaments, formació, entorn...).

L'Ajuntament no podria plantejar-se un projecte d'aquesta envergadura de no ser per l'existència dels hospitals psiquiàtrics Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental i Complex Assistencial Benito Menni que, amb motiu de la seva antiguitat centenària i de la seva qualitat de serveis, han rebut reconeixements a l'àmbit nacional i internacional. També es té el suport de la Fundació Orienta, especialitzada en l'atenció de la salut mental en les etapes de la infància i l'adolescència. A més, s'ha aconseguit el suport d'altres agents públics i privats, tal com demostra l'ampli suport que ha tingut el protocol d'intencions a favor de l'eix estratègic.

L'aposta per la salut a Sant Boi compta com a puntal amb la construcció de l'hospital general i maternoinfantil promogut per Sant Joan de Déu, que entrarà en funcionament el proper any.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades