ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 08:59:07 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un llibre de Rosa Maria Montoliu parla del cafè Cal Pirret
L'edició es va presentar el 14 d'octubre, a Cal Ninyo

10/15/2008

"Hi havia una vegada ... Cal Pirret" és el llibre de Rosa Maria Montoliu que tracta sobre el desaparegut cafè santboià Cal Noé. La presentació pública es va fer el 14 d'octubre, a Cal Ninyo. L'acte va estar presidit per l'alcalde Jaume Bosch.

Cal Pirret fou un dels llocs més coneguts de Sant Boi durant dècades. Era cafè i fonda i, tot i que al rètol posava "Cal Noè", tothom l'anomenava Cal Pirret en honor al primer amo. Estava a la cantonada de la plaça de l'Ajuntament amb el carrer Major, on l'actual oficina de La Caixa. És a dir, al Pou Comú, al centre neuràlgic de la vida del Sant Boi dels nostres avis.

Tothom i anava els dissabtes i els diumenges. El freqüentaven moltes mestres, i els pagesos els dies de pluja. Durant tot l'any hi havia taules a foren i eren habituals les partides de cartes i les tertúlies. S'hi feien menjars i convits de noces. I moltes entitats hi tenien la seu.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades