ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 02:56:12 AM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Medalla d'Or de la Ciutat per al Futbol Club Santboià en l'any del centenari
L'entitat rebrà el títol honorífic aquest desembre

10/27/2008

El Ple municipal d'octubre va aprovar per unanimitat concedir la Medalla d'Or de la Ciutat al Futbol Club Santboià "en reconeixement a la seva important tasca esportiva i social, portada a terme al llarg de cent anys d'història". L'entitat esportiva més antiga de Sant Boi celebra enguany el centenari.

La Medalla d'Or de la Ciutat de Sant Boi és la màxima distinció honorífica que concedeix l'Ajuntament i té com a objectiu premiar "mèrits extraordinaris" que hagin "dispensat honors" a la ciutat. Segons el text de l'acord plenari de concessió del títol honorífic, el FC Santboià és un dels signes d'identitat de la ciutat i ha portat durant un segle el nom de Sant Boi arreu de Catalunya i d'altres indrets de l'Estat espanyol. El Ple municipal destaca el prestigiós palmarès d'èxits esportius del club i la important tasca social que du a terme mitjançant la seva escola esportiva.

L'entitat rebrà aquesta distinció honorífica en un acte públic que tindrà lloc durant la celebració, aquest desembre, de la Fira de la Puríssima.

Aquesta és la novena Medalla d'Or de la Ciutat concedida per l'Ajuntament de Sant Boi. Anteriorment van rebre-la Carles Martí i Vilà, Joan Vandellós i Jardí, Roser Llopis i Viaplana, Francesc Ferrés i Ferrés, les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Unió Esportiva Santboiana i Xavier Vila i Blanche.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades