ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/22/2020 09:28:03 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Minuts Menuts: nou servei de guarda d'infants menors de 3 anys fora d'horari escolar
El servei pretèn ser una ajuda puntual per atendre situacions imprevistes

10/27/2008

Ha entrat en funcionament el nou servei Minuts Menuts. És un servei de guarda per a infants menors de tres anys pensat com una ajuda a les famílies perquè puguin atendre necessitats imprevistes (fer una gestió urgent, visitar una persona malalta a l'hospital, assistir a una reunió escolar...). L'objectiu final és que a les agendes de les famílies, al costat del temps que consumeixen les obligacions laborals i familiars, hi hagi també un lloc per a un temps de caire més personal.

Minuts Menuts és un servei de guarda professional, de qualitat i assequible que es presta a les instal·lacions del CEIP Josep Mariana Ciurana. Les criatures hi seran al càrrec de dues persones amb titulació específica que comptaran amb materials lúdics i didàctics especialitzats. El preu que hauran de pagar les famílies serà de només un euro per hora d'estada.

El servei compta amb 10 places i s'ofereix els dies feiners en horari de tarda (de 17.30 a 20.30 hores) i els dissabtes al matí (de 10 a 13 hores), amb un temps màxim de permanència de tres hores seguides dos dies la setmana, ja que està plantejat sobretot com una ajuda puntual per atendre imprevistos. Els infants seran admesos a partir de les setze setmanes de vida.

A més d'ajudar a conciliar el temps familiar i laboral amb el temps personal (i fins i tot a prevenir situacions d'estrès o de crisi familiar), Minuts Menuts contribuirà a cobrir una necessitat de les famílies treballadores i, en especial, de les dones treballadores, sobre les quals recau en la majoria dels casos la responsabilitat d'atendre la canalla a causa de la divisió sexual del treball.

Minuts Menuts és una iniciativa impulsada per la Generalitat que es va experimentar l'any passat com a prova pilot a deu municipis catalans. L'Ajuntament de Sant Boi s'hi suma enguany en el marc de les seves polítiques de promoció de nous usos del temps.

Més informació: Centre de Recursos i Documentació de les Dones (93 635 12 00, ext. 156)


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades